A la carte:
Voorgerechten:
Sint-Jacobsnootjes - duindoorn - venkel 19,5
Buratta - kerstomaat 15,5
Carpaccio van Sint-Jacobnootjes 15,5
Vegetarisch volgens suggestie van de chef 17
Hoofdgerechten:
Biefstuk van de kogel - seizoensgroenten - krieltjes 33
Mechelse koekoek - krieltjes - lente sla 27
Heilbot - jeruzalem artichoke - 29
Vol au vent van Mechelse Koekoek - krieltjes 29,5
Caesar salade met Mechelse Koekoek 25,5
Wagyu Australië - 65
Vegetarisch volgens suggestie van de chef 25
Dessert:
Sabayon Elixir d'Anvers - grapefruit 13
Sabayon Champagne 15,5
Kalamansiijs met passievrucht 11,5
Dille ijs - Wasabi 11,5
Vanille ijs 9,5
Witte chocolade ijs 13
Lactose-vrij ijsje 17,5
Mojito ijs 16
Nieuw!
Een lactose-vrij ijsje?
Na maanden van ontwikkelen, uitproberen, receptuur aanpassen en proeverijen hebben we ons eigen lactose-vrij ijs klaar!
Intolerantie of allergie?
Het lekkerste dessert staat voor u klaar!
Deel het naar iedereen die er baat bij heeft!